Żeby nie zwlekać rzuciłem się trochę z tym bo myślałem, że będzie tak jak z nazwą użytkownika. Ale proszę się nie martwić

Minuta 60 i będzie gotowe szybkie rozwiązanie

btw.
all4phone napisał(a): bo co sobie o was i o tym forum pomyślą nowi użytkownicy ?
No właśnie xd
=========================================================================
Ok udało sie za pierwszym zamachem

Tzn. nie sprawdzałem efektu ale wszystko powinno być ok.
UWAGA! Modyfikacja ta będzie włączona na wszystkich stylach i we wszystkich miejscach na forum !!!
Otwórz index.php
Znajdź:
- Kod: Zaznacz cały
if ($row['group_name'] == 'BOTS' || ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS && !$auth->acl_get('u_viewprofile')))
{
$legend[] = '<strong><span' . $colour_text . '>' . $group_name . '</span></strong>';
}
else
{
$legend[] = '<a' . $colour_text . ' href="' . append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx", 'mode=group&g=' . $row['group_id']) . '">' . $group_name . '</a>';
}
Zamień na:
- Kod: Zaznacz cały
if ($row['group_name'] == 'BOTS' || ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS && !$auth->acl_get('u_viewprofile')))
{
$legend[] = '<span' . $colour_text . '><strong>' . $group_name . '</strong></span>';
}
else
{
$legend[] = '<a' . $colour_text . ' href="' . append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx", 'mode=group&g=' . $row['group_id']) . '"><strong>' . $group_name . '</strong></a>';
}
Zapisz!
Jeżeli gdzieś popełniłem błąd to niech mnie ktoś szybko poprawi.
=================================================
Ok kolejny edit wersja wyżej działa
Autor postu otrzymał pochwałę