Ok, w najbliższym czasie przetestuję(teraz nie moge bo hasła do ftp mam na pendrive a w telefon go nie podłącze ). P.S.: Coś to rozpoznawanie urządzeń mobilnych szwankuje bo mam operę mobile na symbianie a to pokazuje że mam Windows Mobile. I przy okazji mam takie pytanie: czy można jakoś wyłączyć styl mobilny na telefonie? [ Post napisany za pomocą Windows Smartphone ]
Styl mobilny jest wybierany za pomocą modyfikacji. Nie zauważyłem żeby zwykły użytkownik mógł go wyłączyć, ale być może w PA się da -> zapytaj któregoś administratora (Widmo / kremuwa)
Szkoda że są tak duże odstępy pomiędzy liniami i nie ma funkcji z UDF'ów dostarczanych razem z AutoIT. A tak to super. Mam jeszcze takie pytanie: jak zrobić taki przycisk(przy tworzeniu postu obok przycisków do bbcodów) aby wpisywał: [code=AutoIT][/code] i jak sie zaznaczy tekst i sie go kilknie to żeby zaznaczony tekst też byłby w tagu. Chodzi mi o to żeby użytkownicy nie musieli za każdym razem gdy będą dodawać kod wpisywać AutoIT.
Niestety, nie jest to możliwe, bo - ze względów technicznych - w phpBB nie może być dwóch BBCode'ów o tej samej nazwie. Jako że BBCode [code=] już istnieje (jest BBCodem wbudowanym w phpBB), nie możemy dodać takiego BBCode'a, a do tego nie możemy modyfikować BBCode'ów wbudowanych. Ten stan rzeczy ma się zmienić w przyszłych wydaniach phpBB.
Linux is like a wigwam, no windows, no gates and an apache inside... =)