- post, który nie jest przeczytany powinien być odpowiednio oznaczony - w przemie obok postu wyświetla się pogrubiony napis "Nieczytany post"
- mod statystyk
- otwarcie wszystkich nieprzeczytanych tematów za jednym razem - w przemie jako "Otwórz wszystkie w nowych oknach"
- "Dymki ze skrótem postów po najechaniu na temat" - udało mi się znaleźć coś z taką funkcjonalnością, jednak mnie nie zadowala, bo jest o wiele uboższe -> przetlumaczone-modyfikacje-f29/topic-text-in-mouse-over-t454.html przetlumaczone-modyfikacje-f29/topic-preview-t1346.html
- zastanawia mnie również kwestia automatycznego przekierowania do nieprzeczytanego posta w temacie - w phpBB3 trzeba nacisnąć przy wyświetlaniu tematu na górze na „pierwszy nieprzeczytany post” lub klikać na kwadraciki; a czy nie da się, tak jak w przemie - "Tytuł tematu linkiem do ostatniego nieczytanego postu"?
- kolejny problem: linki zamieszczone na forum nie otwierają się w nowej karcie; to trzeba gdzieś zmienić w plikach (a href) tyle że nie za bardzo znam się jeszcze na ich lokalizacjach w phpBB3. może ktoś mógłby pomóc?
- czy jest jakaś zakładka z ostrzeżeniami do ogólnego wglądu dla każdego zarejestrowanego użytkownika?
- na spodzie str. głównej u przema wyświetlało się „To forum odwiedzono już XXXX razy” - jak to otrzymać? znalazłem jakiś mod http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1136625 tylko nie jestem pewien, czy to to

Nowości