A więc tak, jako że lubię to Forum
i tutejszą ekipę
postanowiłem znowu po spamować. Tym razem mam kilka pytań. Postawiałem sam forum z czego jestem strasznie dumny
i już wkrótce się z wami podzielę co to za forum i umieszczę adres do niego ale zanim to zrobię muszę je jeszcze stuningować
stąd moje pytania: 1. Chciałbym u siebie na forum mieć tak jak jest tutaj, PORTAL, jak to zrobić? Myślałem, że to gdzieś w PA się ustawia jednak nie....
2. W którym pliku edytować stopkę ? i czego w nim szukać ? oczywiście mam wielki szacunek dla ludzi, którzy udostępniają swoje prace innym i nie mam zamiaru nic wywalać ze stopki, ale trzeba ją troszeczkę zmodyfikować.
3. Jak zrobić takie okno odpowiedzi ? mniej więcej coś jak tutaj że są takie kwadraciki z rysunkami co i jak ? u mnie jest tak nudno, są same napisy np. kolor tekstu a tutaj jest taka fajna kulka z paletą barw ? hmm..
Póki co to pierwszy zestaw pytań
, jeszcze mnie czekają banery ( inny temat ) ale tamten temat już mam wyjaśniony i do niego będę wracał jak ogarnę ten.~ dodano 11 marca 2010, o 18:43 ~
Ups, jeszcze zapomniałem się zapytać o statystyki, czy jest możliwość żeby w statystykach było wyświetlane więcej informacji np. ilość odwiedzin forum ?
Pokaż uwagi Administratora

a na pewno zmotywujesz użytkownika do dalszej pomocy!
bo komu by się chciało zmieniać tyle nazw. Teraz bardziej przydałby mi się link do porządnych avatarów.
to chciałbym mieć te dobre statystyki

Nowości